Voordelen voor de

Eigenaar/Beheerder

Terugverdienen d.m.v. reclame

Met de reclame-module is het mogelijk reclame te maken voor de plaatselijke middenstand. Er kunnen maar liefst 100 jpg-afbeeldingen in de Biljartcomputer geladen worden die door elkaar of op volgorde worden weergegeven. Op deze manier verdient de Biljartcomputer zichzelf terug.

Jonge spelers

Vooral jonge spelers zullen een modern digitaal scorebord waarderen, zeker als na de wedstrijd digitaal (via mail) over de resultaten kunnen beschikken.

Meer betrokkenheid & spelplezier

Door de extra informatie tijdens het spelen zullen toeschouwers meer betrokken worden bij het spel en ook meer plezier aan het spel beleven. Zij zullen door dit extra spelelement langer blijven toekijken( omzetverhoging).

Een modern scorebord

Het hele systeem is compact samen te stellen, waardoor alleen het scorebord zichtbaar is. Doordat alles bediend wordt met de draadloze afstandsbediening, lopen er geen draden meer door de locatie. De schrijver kan op een willekeurige plaats gaan zitten.

Resultaten afdrukken

De resultaten van een wedstrijd kunnen worden ge-download of via een mail naar een computer worden gestuurd. Vervolgens kunnen de resultaten worden uitgeprint en aan de spelers worden meegegeven.