Voordelen voor

de biljartspelers

Modern elektronisch scorebord

De Biljartcomputer presenteert eenvoudig scores op een monitor, beamer of tv. Tijdens het biljartspel verwerkt de Biljartcomputer direct de resultaten en geeft extra informatie weer, die belangrijk is voor zowel spelers als toeschouwers. Indien er niet wordt gespeeld, dan gaat de Biljartcomputer automatisch reclame maken.

Ook voor 5-ball en Veertig tegen de klok

De Biljartcomputer is het eerste scorebord dat geschikt is voor 5-ball. Daarnaast kan men ook "Veertig tegen de klok" spelen. Waarbij zowel met shot-time als met een totale speeltijd gespeeld wordt.

In 2 minuten geïnstalleerd

U heeft geen technische kennis nodig om de Biljartcomputer aan te sluiten. Volg de 3 eenvoudige installatie stappen die worden meegeleverd en u bent klaar om te spelen!

Helder speloverzicht

In één oogopslag zien hoe groot de voor- of achterstand is. Er wordt automatisch berekend hoeveel de speler die aan de beurt is minimaal moet scoren om voorsprong te houden of te krijgen. Hierdoor kan iedereen meteen kan zien welke speler aan kop staat en hoe groot het verschil is.

Uw speelgedrag

Na invoer van elk punt dat gescoord is, wordt het gemiddelde berekend. Hierdoor ziet de speler direct of hij goed of slecht speelt ten opzichte van zijn eigen gemiddelde.

Uw spelgeschiedenis

De laatste 1000 partijen worden digitaal opgeslagen en zijn hierdoor gemakkelijk te archiveren. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de scores per beurt, tijd, datum en speelsnelheid. Dit alles kan geïmporteerd worden in Excel, zodat hiermee allerlei analyses gedaan kunnen worden. Eén van de vele mogelijkheden hiervan is bijvoorbeeld hoe het gemiddelde of de gemiddelde speelsnelheid (secondes per afstoot) zich in de loop van de tijd per speler heeft ontwikkeld. Daarnaast kan de speelsnelheid ook gebruikt worden om in te schatten hoe lang een wedstrijd zal gaan duren, i.v.m. het plannen van een toernooi.